Z mięsem
SKŁADNIKI: Mąka pszenna, woda, mięso wieprzowe 35%, bułka tarta 2%, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), żółtko jaja, przyprawy, sól.
Zawartość nadzienia w wyrobie nie mniejsza niż 35%. Produkt zawiera gluten pszenny.
Produkt chłodzony. Pakowany w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzucić do wrzącej, osolonej wody i przetrzymać ok. 2 min. nie dopuszczając do wrzenia lub odsmażyć na patelni na rozgrzanym tłuszczu.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h. Mięso do naszych pierogów dostarczają nam miejscowi producenci, dbają o to aby wieprzowina była najwyższej klasy, a przede wszystkim aby pochodziła od tutejszych hodowców. My zaś dbamy o to, aby za pomocą przypraw wydobyć jej wspaniały smak i zawrzeć go w pierogu, który zjedzą państwo ze smakiem.
Kim
Nasza firma powstała 11 lat temu i początkowo była to mała gastronomia, jednak ukierunkowana na stały rozwój i systematyczne poszerzanie rynków zbytu. Z biegiem czasu wdrożyliśmy produkcję zapiekanek na skalę masową, które to bazując na gustach klientów i własnym doświadczeniu dopracowaliśmy do perfekcji. Od samego początku istnienia firmy naszym głównym celem było tworzenie wysokojakościowych produktów, które byłyby w stanie sprostać oczekiwaniom naszych Klientów.
Nasze sosy produkujemy wedle przepisów które sami opracowaliśmy korzystając wyłącznie z wysokogatunkowych produktów. Podkłady wedle naszych wskazań pieką nam miejscowe piekarnie, a toping którym posypujemy zapiekanki pochodzi w głównej mierze z podhalańskich mleczarni i zawsze jest to GOUDA, która najlepiej komponuje się smakowo z aromatycznym sosem pieczarkowym.