Zamówienia+48 698 500 981

Z kapustą i grzybami

Pierogi

SKŁADNIKI: Mąka pszenna, woda, kapusta kwaszona 25%, grzyby leśne 10%, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), żółtko jaja, pieprz, sól.

Zawartość nadzienia w wyrobie nie mniejsza niż 35%.
Produkt zawiera gluten pszenny i składniki mleka. Produkt chłodzony. Pakowany w atmosferze ochronnej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzucić do wrzącej, osolonej wody i przetrzymać ok. 2 min. nie dopuszczając do wrzenia lub odsmażyć na patelni na rozgrzanym tłuszczu.

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h. Pierogi z kapustą i grzybami to wspaniała wigilijna i postna potrawa, nasze zrobione są z kapusty kiszonej i suszonych grzybów leśnych co nadaje im iście świąteczny aromat i smak, który dzięki nam możesz poczuć przez cały rok.

Najczęściej zadawane

Pytania

Pytania FAQ

Kim

Jesteśmy

Nasza firma powstała 11 lat temu i początkowo była to mała gastronomia, jednak ukierunkowana na stały rozwój i systematyczne poszerzanie rynków zbytu. Z biegiem czasu wdrożyliśmy produkcję zapiekanek na skalę masową, które to bazując na gustach klientów i własnym doświadczeniu dopracowaliśmy do perfekcji. Od samego początku istnienia firmy naszym głównym celem było tworzenie wysokojakościowych produktów, które byłyby w stanie sprostać oczekiwaniom naszych Klientów.

Nasze sosy produkujemy wedle przepisów które sami opracowaliśmy korzystając wyłącznie z wysokogatunkowych produktów. Podkłady wedle naszych wskazań pieką nam miejscowe piekarnie, a toping którym posypujemy zapiekanki pochodzi w głównej mierze z podhalańskich mleczarni i zawsze jest to GOUDA, która najlepiej komponuje się smakowo z aromatycznym sosem pieczarkowym.