Zamówienia+48 698 500 981

Produkty

Pierogi

Pierogi to połączenie ciasta i farszu, które może przybierać różne kształty jak np. pół krążka czy trójkąta. Właściwie to od osób przygotowujących to danie zależy wybór form ulepienia. W cieście, które powinno być odpowiednio cienkie tkwi sekret pierogów, a do jego przygotowania niezbędne są odpowiednie proporcje składników. Do zrobienia tego popularnego dania można wykorzystać specjalną maszynkę lub ubijąc je ręcznie, a wypełniać je można zróżnicowanym farszem w zależności od naszych fantazji. Charakterystycznym polskim daniem są pierogi z grzybami i kiszoną kapusta, serwowane przede wszystkim na wigilijnym stole. Sporą popularnością cieszą się również pierogi ruskie, których farsz składa się głównie z twarogu oraz cebuli. 

Ruskie
Pierogi

Ruskie

Pierogi ruskie odznaczają się super cienkim ciastem, które po odgrzaniu rozpływa się w ustach, farsz zaś oparliśmy na starej dobrej recepturze.

Ze słodkim serem
Pierogi

Ze słodkim serem

Nasze pierogi z serem słodkim zawsze są mocno nabite farszem, co w połączeniu z cienkim delikatnym ciastem daje niesamowity efekt.

Z mięsem
Pierogi

Z mięsem

Mięso do naszych pierogów dostarczają nam miejscowi producenci, dbają o to aby wieprzowina była najwyższej klasy.

Z kapustą i grzybami
Pierogi

Z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami to wspaniała wigilijna i postna potrawa, nasze zrobione są z kapusty kiszonej i suszonych grzybów leśnych co na

Z truskawkami
Pierogi

Z truskawkami

Jesteśmy jedną z nielicznych firm na rynku produkującą pierogi z owocami, a nie jak większość producentów z dżemem.

Z borówkami
Pierogi

Z borówkami

Są pewne przyprawy dzięki którym borówki w pierogach uwalniają cały swój aromat i smak.

Ze szpinakiem
Pierogi

Ze szpinakiem

Szpinak ma wiele wartościowych składników odżywczych, w naszych pierogach świetnie komponuje się z serem twarogowym i oczywiście aromatyczny

Najczęściej zadawane

Pytania

Pytania FAQ

Kim

Jesteśmy

Nasza firma powstała 11 lat temu i początkowo była to mała gastronomia, jednak ukierunkowana na stały rozwój i systematyczne poszerzanie rynków zbytu. Z biegiem czasu wdrożyliśmy produkcję zapiekanek na skalę masową, które to bazując na gustach klientów i własnym doświadczeniu dopracowaliśmy do perfekcji. Od samego początku istnienia firmy naszym głównym celem było tworzenie wysokojakościowych produktów, które byłyby w stanie sprostać oczekiwaniom naszych Klientów.

Nasze sosy produkujemy wedle przepisów które sami opracowaliśmy korzystając wyłącznie z wysokogatunkowych produktów. Podkłady wedle naszych wskazań pieką nam miejscowe piekarnie, a toping którym posypujemy zapiekanki pochodzi w głównej mierze z podhalańskich mleczarni i zawsze jest to GOUDA, która najlepiej komponuje się smakowo z aromatycznym sosem pieczarkowym.