Produkty
Pierogi to połączenie ciasta i farszu, które może przybierać różne kształty jak np. pół krążka czy trójkąta. Właściwie to od osób przygotowujących to danie zależy wybór form ulepienia. W cieście, które powinno być odpowiednio cienkie tkwi sekret pierogów, a do jego przygotowania niezbędne są odpowiednie proporcje składników. Do zrobienia tego popularnego dania można wykorzystać specjalną maszynkę lub ubijąc je ręcznie, a wypełniać je można zróżnicowanym farszem w zależności od naszych fantazji. Charakterystycznym polskim daniem są pierogi z grzybami i kiszoną kapusta, serwowane przede wszystkim na wigilijnym stole. Sporą popularnością cieszą się również pierogi ruskie, których farsz składa się głównie z twarogu oraz cebuli.
Nasze pierogi z serem słodkim zawsze są mocno nabite farszem, co w połączeniu z cienkim delikatnym ciastem daje niesamowity efekt.
Pierogi z kapustą i grzybami to wspaniała wigilijna i postna potrawa, nasze zrobione są z kapusty kiszonej i suszonych grzybów leśnych co na
Jesteśmy jedną z nielicznych firm na rynku produkującą pierogi z owocami, a nie jak większość producentów z dżemem.
Są pewne przyprawy dzięki którym borówki w pierogach uwalniają cały swój aromat i smak.
Szpinak ma wiele wartościowych składników odżywczych, w naszych pierogach świetnie komponuje się z serem twarogowym i oczywiście aromatyczny
Kim
Nasza firma powstała 11 lat temu i początkowo była to mała gastronomia, jednak ukierunkowana na stały rozwój i systematyczne poszerzanie rynków zbytu. Z biegiem czasu wdrożyliśmy produkcję zapiekanek na skalę masową, które to bazując na gustach klientów i własnym doświadczeniu dopracowaliśmy do perfekcji. Od samego początku istnienia firmy naszym głównym celem było tworzenie wysokojakościowych produktów, które byłyby w stanie sprostać oczekiwaniom naszych Klientów.
Nasze sosy produkujemy wedle przepisów które sami opracowaliśmy korzystając wyłącznie z wysokogatunkowych produktów. Podkłady wedle naszych wskazań pieką nam miejscowe piekarnie, a toping którym posypujemy zapiekanki pochodzi w głównej mierze z podhalańskich mleczarni i zawsze jest to GOUDA, która najlepiej komponuje się smakowo z aromatycznym sosem pieczarkowym.